Doktora zorla 100 bin liralık senet imzalattılar

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 22 Ekim 2009 16:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'da, yeni ameliyat olan teyzesi için evine götürdüğü Kulak Burun Boğaz uzmanı Dr. E.S.'ye, nişanlısı 23 yaşındaki Gökhan Y. ile bir olup zorla 100 bin liralık senet imzalattığı iddia edilen 26 yaşındaki Eda S. A. tutuklandı.

İddiaya göre teyzesi bir süre önce Dr. E.S.'ye ameliyat olan Eda S. A. , nişanlısı Gökhan Y.'a, E.S.'nin çok parası olduğunu ve ondan para alabileceklerini söyledi. Bunun üzerine plan yapan çift, E.S.'ye senet imzalatmaya karar verdi. Teyzesini ameliyat eden Dr. E.S.'nin yanına giden Eda S. A., teyzesini evinde muayene etmesini istedi. Eda S. A., teyzesinin hastaneye getirilemeyecek kadar kötü durumda olduğunu söylemesi üzerine Dr. E.S., evde muayeneyi kabul etti. Daha sonra Eda S. A. ile birlikte giden Dr. E.S.'yi, evde Gökhan Y. karşıladı. Çift burada, Dr. E.S.'ye silah zoruyla 100 bin TL'lik senet imzalatarak, parayı tahsil edeceklerini söyledi.

POLİSE KOŞTU

Senedi imzaladıktan sonra serbest bırakılan E.S., hemen polis merkezine giderek, başından geçenleri anlatıp şikayetçi oldu. Bunun üzerine soruşturma başlatan polis, Eda S. A.'yı yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'nde sorgulanan genç kadın, Dr. E.S.'nin kendisini taciz ettiğini, bunu öğrenen nişanlısı Gökhan Y.'nın ders vermek amacıyla böyle bir şey yaptığını öne sürerek şöyle dedi:

?Teyzemi ameliyat eden doktorun beni taciz ettiğini söyleyince, nişanlım böyle bir plan yaptı. Daha sonra eve getirdiğim doktor, nişanlım tehdit edince, ?Beni öldürmeyin. bana senet imzalatın' dedi. Senet düzenleme fikri doktora aitti. Ben de böyle bir şey yapmaya mecbur kaldım?

ÖNCE KADIN, SONRA NİŞANLISI YAKALANDI

Yapılan soruşturmada, Eda S. A.'nın ayrıca Mersin'de bıçaklı yaralama suçundan arandığını ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen genç kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi. Genç kadının ardından nişanlısı Gökhan Y.'nın peşine düşen polis, dün akşam saatlerinde onu da yakaladı. Sorgulanan Gökhan Y., senet olayının yalan olduğunu iddia ederek, kendisinin Dr. E.S.'yi sadece dövdüğünü öne sürdü. Şüpheli Gökhan Y., ifadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber