Milli Eğitim şube müdürü, 10 Kasım törenlerinde baygınlık geçirdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2009 10:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 71. yılında Hatay'ın İskenderun ilçesinde yapılan törenle anıldı. Tören esnasında İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Çelik baygınlık geçirdi.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenler protokolün çelenk sunması ile başladı. Ataürk'ü anma törenlerine İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk, protokol üyeleri askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Atatürk'ün hayatını kaybettiği saat olan 09.05'de sirenler çaldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu esnada İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Çelik baygınlık geçirdi. Şube Müdürü Çelik yere düşmemek için diğer Şube Müdürü Mustafa Kocacık'ın koluna girdi. Yere düşmeden öğretmenler tarafından ayağa kaldırılan Şube Müdürü Fahrettin Çelik anıt alanına gelen ambulansa bindirildi. Tansiyonu düştüğü belirtilen ve İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şube Müdürü Fahrettin Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber