Hastane tuvaletinde doğum yapan lise öğrencisi tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2009 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale'de hastane tuvaletinde doğum yapan lise öğrencisi H.D. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale'nin Bahçelievler Mahallesi'nde, Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin tuvaletinde bir kız bebek doğurarak kaçan lise birinci sınıf öğrencisi H.D. (15), hastanedeki tedavisinden sonra bugün adli makamlara sevk edildi. Liseli öğrenci, mahkemece ''ölüme sebebiyet verdiği'' gerekçesiyle tutuklandı.

H.D'nin ifadesinde, bebeğin babası olduğu iddia edilen 17 yaşındaki M.K'nin kendisine zorla sahip olduğunu söylediği öğrenildi.

Bu arada, dün H.D'nin ifadesi doğrultusunda gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak Delice Cezaevine gönderilen M.K, bugün tekrar çıkartıldığı mahkemece Sulakyurt Cezaevinin çocuk koğuşuna gönderildi.

-OLAY-

Bahçelievler Mahallesi'nde lise birinci sınıf öğrencisi H.D. (15), karın ağrısı ve şişlik şikayetiyle annesiyle birlikte Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine başvurmuştu. Hastanede yapılan muayenesinde 8 aylık hamile olduğu belirlenen lise öğrencisi, aynı gün doktorlarca hastaneye yatırılmıştı. H.D. gece hastanenin tuvaletinde bir kız bebek doğurmuş, bebeği tuvalette bırakarak hastaneden kaçmıştı. Hemşirelerin bulduğu bebek ise müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber