4/B'li sağlıkçının yer değiştirmesi tamamlanamadı. Sağlık personeli adayları bekliyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Kasım 2009 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Bakanlığı 10 ekim 2009 tarihinde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verilmiştir:

"4/B sözleşmeli personelin eş durumu nedeniyle görev yeri değişikliği işlemlerinin tamamlanmasını müteakiben, boşalan pozisyonlar yeniden tespit edilerek değerlendirilecek, diş tabibi, eczacı, ebe, hemşire, çevre sağlı teknisyeni, acil tıp teknisyeni, tıbbi sekreter gibi muhtelif pozisyonlara yeni sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Bakanlığımıza tahsis edilen sözleşmeli personel pozisyonu sayısının artırılması ise Bütçe Kanunu hükümleri uyarınca Devlet Personel Başkanlığı'nın uygun görüşü ve Maliye Bakanlığının izniyle mümkün olup 2010 yılına ilişkin sözleşmeli istihdam planlaması, bütçe imkanları dahilinde yetkili kurumlarla yapılan çalışma ve varılan mutabakat sonucu tamamlanma aşamasındadır."

4/B'li sözleşmeli personelin eş durumu tayin talepleri ise 26 Ekim - 06 Kasım 2009 tarihleri arasında alınmıştır. Kuraya ilişkin hususların ise 26 Kasım 2009 tarihinden sonra ilan edileceği belirtilmiştir.

Ancak, bu konudaki süreç henüz tamamlanmamıştır.Zira Bakanlık, 4/B sözleşmeli personelin nakil talepleri, ilgili mevzuata göre halen incelemektedir.

İlgili adaylara duyurlur

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber