Kızının intihar haberini alan uzman çavuş, inşaata çıkarak atlamak istedi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2009 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas'ta kızının kendisinin beylik tabancasıyla intihar ettiği haberini alan baba, evinin karşısındaki inşaata çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. Uzman Çavuş olan acılı babayı, inşaat işçileri tutarak engelledi.

Edinilen bilgiye göre Nilüfer Karavaş (17) Yunus Emre Mahallesi 15. Sokak üzeride bulunan evlerinde babasının beylik tabancasıyla karnına ateş ederek bu sabah intihar etti. Annesinin de evde olduğu sırada canına kıyan Karavaş, olay yerinde hayatını kaybetti. Nişanlı olduğu öğrenilen Karavaş'ın niçin intihar ettiği ise henüz bilinmiyor.

Olay sonrasında eve gelen polis, incelemelerde bulundu. Kızının intihar ettiği haberini çalıştığı askeri birlikte öğrenen baba Uzman Çavuş Murat Karavaş da, bir üsteğmen ve askerlerin eşliğinde evine geldi. Acılı baba, evine yaklaştığı sırada sinir krizi geçirerek bayıldı.

Komşusunun bahçesine alınarak sırt üstü yatırılan baba Karavaş'a ilk müdahale, olay yerinde bulunan polisler tarafından yapıldı. Acılı baba daha sonra olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaklaşık 1 saat sonra ambulansla tekrar evine getirilen Murat Karavaş, yanındakilerin bir anlık dalgınlığından yararlanarak evinin karşısında bulunan inşaata çıktı. 4 katlı inşaatın üçüncü katına çıkarak intihar girişiminde bulunan Karavaş'ı, o sırada aynı katta duvar ören bir işçi kucaklayarak atlamasına engel oldu. Acılı baba ikinci defa hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen nöbetçi cumhuriyet savcısı, evde incelemede bulundu.

Lise birinci sınıftan terk olduğu öğrenilen Nilüfer Karavaş'ın cenazesi, otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber