Emekli polis cinayet işledi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2009 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL Sancaktepe'de eşinin dayısı Özcan Sak'ı (31) öldüren Murat B. (55), yakalandı. Emekli polis Murat B.'nin evde bulamadığı eşinin nereye gittiğini sorduğu Özcan S.'nin ?Ben ne bileyim senin eşin nerede? sözü yüzünden öldürdüğü ortaya çıktı.

Özcan Sak, İnönü Mahallesi, Demokrasi Caddesi, Vatan İlköğretim Okulu'nun önünde 10 Ekim 2009 günü uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Polis, Özcan Sak'ı yeğeninin kocası Murat B.'nin öldürüldüğünü belirledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri eşi Zeynep S. ile birlikte ortadan kaybolan Murat B.'nin peşine düştü.

Kartal'da bir evde saklandıkları belirlenen karı-koca önceki sabaha karşı gözaltına alındı. Operasyonda firarda olduğu dönemde onlara yardım eden iki kişide yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulanan katil şüphelisi Murat B., suçunu itiraf etti. Murat B. ifadesinde ?Elazığ'dan döndüğümde eşim evde değildi. Ben de dayısına gitmiştir diye oraya gidiyordum. Yolda onunla karşılaştım. Zeynep'i sorduğumda beni tersleyerek 'Ben ne bileyim senin karın nereye gitti' diye bağırdı. Bu nedenle aramızda tartışma çıktı. Ona ateş ettim ve kaçtım? dedi.

Poliste işlemleri tamamlanan Murat B., eşi Zeynep Y., yardım ve yataklık yaptığı ileri sürülen Yusuf B .(31) ve Hayri İ. (37) adliyeye sevk edildi. Murat B. tutuklandı. Murat B. cezaevine gönderilirken diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber