Öğretmenevindeki eğlence kanlı bitti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2009 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ümraniye Öğretmen Evi'nde eğlence sonrasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralama olayını gerçekleştirdiği ileri sürülen ve polis memuru olduğu öğrenilen bir kişi gözaltına alındı.

Olay, Ümraniye Aşağı Dudullu Cami Caddesi üzerinde bulunan Ümraniye Öğretmen Evi'nde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Naim Yüksel (38) ile Arif Gencer isimli polis memuru, öğretmen evinde alkol alarak canlı müzik eşliğinde eğlenmeye başladı. Bir süre sonra Arif Gencer ve Naim Yüksel öğretmen evinden ayrılmak için dışarı çıktı. Belirlenemeyen nedenle ve alkolün de etkisiyle ikili arasında kavga çıktı. Silahına sarılan Gencer, Yüksel'e ateş ederek yaraladı. Olayın ardından kaçmaya çalışan Gencer'e vatandaşlar müdahale etmek istedi. Bu sırada öğretmen evinin önünde bulunan ticari taksi sürücüsü Dursun Akgün (44)de olaya müdahale etmek isteyenler arasındaydı. Arif Gencer, Akgün'e de kurşun yağdırdı.Vücuduna 5 kurşun isabet eden ve ağır yaralanan Dursun Akgün, ambulansla Siyami Ersek Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralı Naim Yüksel de Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Görgü tanıkları, olayın bir anda meydana geldiğini ve ne olduğunu anlamadıkları söyledi. Vatandaşlar olaya karışanların aynı masada oturduğunu ve birlikte dışarı çıktıktan sonra silahın da kullanıldığı kavganın yaşandığını aktardı.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemede 15 adet boş mermi kovanı bulundu. Yaralama olayını gerçekleştirdiği ileri sürülen ve Ataşehir Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliği'nde görevli Arif Gencer isimli polis memuru, gözaltına alındı. Zanlı, Ümraniye Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Gencer'in ilk ifadesinde kavganın otomobilin kimin kullanacağı yönündeki anlaşmazlıktan çıktığını söylediği öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber