Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Aralık 2009 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumjurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, saat 10.55'te Finlandiya Parlamento Başkanı Sauli Niinisto ile makamında görüşecek, saat 11.05'te divan salonunda heyetlerarası görüşmeye geçilecek. Saat 12.30'da konuk heyet onuruna mermerli salonda öğle yemeği verecek olan Şahin, saat 15.00'te Kosova Demokratik Türk Partisi Milletvekili Müferra Şinik ve beraberindeki heyeti divan salonunda kabul edecek.

TBMM KİT Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, Türkiye Halk Bankası, Birlik Sigorta, Birlik Hayat A.Ş. ve Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş'nin 2007 yılı hesaplarını denetleyecek.

Saat 10.30'da TBMM Adalet Komisyonu Toplantı Salonu'nda toplanacak olan TBMM Dilekçe Komisyonu'nda, okul alanı olarak ayrılan ancak ulaştırma

bedeli ödenmediği için mağduriyet yaşayan vatandaşların dilekçeleri ile TOKİ tarafından Ankara Gölbaşı Örencik'te yaptırılan konutlarla ilgili dilekçeler ele alınacak.

DSP Adana Milletvekili Mustafa Vural saat 11.00'de, CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol ise saat 11.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Saat 11.00'de toplanacak olan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Arsa üretimi ve Değerlendirilmesi Hakkında Kanun Tasarısı ile TOKİ Kanunu'nda değişiklik öngören yasa teklifi görüşülecek.

Çek Cumhuriyeti Senatosu Dışişleri, Savunma ve Güvenlik Komisyonu Başkanı Jiri Dienstbier ve beraberindeki heyet, saat 11.30'da TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ile görüşecek. TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, saat 14.30'da Çek Cumhuriyeti Senatosu Dışişleri, Savunma ve Güvenlik Komisyonu Başkanı Jiri Dienstbier ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

TBMM Genel Kurulu, saat 13.00'te toplanarak, gündemindeki kanun tasarılarını görüşecek.

Finlandiya Parlamento Başkanı Sauli Niinisto, saat 13.45'te AB Uyum komisyonu Başkanı Yaşar Yakış ile bir araya gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber