Üniversiteye hazırlanan genç silahla intihar etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2009 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadıköy'de, üniversite sınavına hazırlanan Kaan Tuğlu, girdiği bunalım sonrası evde bulunan silahla intihar etti. Kaan Tuğlu'nun kız arkadaşıyla tartıştığı ve bir süredir bunalımda olduğu iddia edildi.

Olay, Acıbadem, Acıbadem Caddesi Hukukçular ve İdareciler Sitesi A Blok 25 numaralı dairede saat 04:30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, anne ve babası 5 yıldır ayrı yaşayan ve üniversite sınavına hazırlanan Kaan Tuğlu, intihar ederek yaşamına son verdi. Kız arkadaşıyla yaşadığı kavga sonrası ayrılan Tuğlu, bunalıma girdi. Gece boyu uyuyamayan Kaan Tuğlu, evde bulunan silahla 6'ncı kattaki evlerinin balkonuna çıkarak kafasına bir el ateş etti. Tuğlu'nun elindeki silah sitenin bahçesine düşerken kendisi de balkona yığıldı.

Silah sesiyle yatağından fırlayan babaanne Tomris Tuğlu, torununu kanlar içerisinde balkonda yatarken buldu. Çağrılan 112 ekipleri, Kaan Tuğlu'nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Tuğlu'nun yakınları, olay nedeniyle gözyaşına boğuldu. Acılı yakınları, sitenin güvenlik görevlileri ile diğer yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Kaan Tuğlu, intihar etmeden önce mektup yazdığı ve "Ailemle mutluyum. Okumak istemiyorum. Kız arkadaşımla kavga edip ayrıldım." dediği belirtildi. Bir önceki üniversite sınavını kazanamayan Tuğlu'nun bu olaydan sonra içine kapanık bir hale geldiği ileri sürüldü. Tuğlu'nun daha önce de intihara teşebbüs ettiği iddia edildi.

Olayın yaşandığı eve gelen polis ekipleri, uzun süre inceleme yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber