Kazaya yardım etmeye çalışan trafik polisine otomobil çarptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2009 19:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka beldesinde meydana gelen kazaya müdahale eden trafik polisi, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Muğla-Marmaris karayolu Sakartepe mevkii Net Dinlene Tesisleri önünde Ahmet Erdoğan yönetimindeki otomobil yağışlı hava nedeniyle yoldan çıkarak devrildi. Olay yerine gelen Gökova Bölge Trafik İstasyonu'nda görevli trafik polisleri diğer araçların geçişleri için yolda önlemlerini aldı. Ahmet Erdoğan'a ait otomobilin çekiciye alınması sırasında başka bir kazaya neden olunmaması için görevli polis memuru Mustafa Karakaş, karayolunda geçen araçları durdurmak istedi. Bu sırada Marmaris istikametinden gelen Rıza Coşkun yönetimindeki 06 AR 3929 plakalı otomobil, havanın yağışlı olması nedeniyle duramayınca polis memuru ve kaza yapan otomobil sürücüsü Ahmet Erdoğan'a çarptı.

Yaralanan polis memuru Mustafa Karakaş ile Ahmet Erdoğan ambulansla Muğla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Körpe, Muğla Devlet Hastanesi'ne gelerek polis memurunu ziyaret etti, durumu hakkında bilgi aldı.

Körpe, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesi yakınlarında bir araç tek taraflı kaza yapmış. Polisler de ona yardım etmeye çalıştığı sırada başka bir araba polise çarpmış. İlk arabada kaza yapan şahısla, polis memuru Mustafa Karakaş yaralı olarak hastaneye getirildi. Görünürde hayati tehlikeleri bulunmuyor. Filmi çekiliyor, bilinci yerinde. İnşallah hayati bir tehlike olmaz diyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber