Kuzen S.K'dan valiye dava

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 04 Aralık 2009 08:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da 3 Kasım'da okula gitmek için evinden ayrılan ve 6 gün sonra cesedi metruk bir binada bulunan Musa Kanğ'ın katil zanlısı olarak amcaoğlu S.K. 12 Kasım'da tutuklanmıştı.

S.K'nın cezaevine konulmasının ardından polis, 23 Kasım'da katil zanlısı olarak B.E'yi yakalamıştı. Yapılan yer gösterme ve yüzleştirme sonrası S.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. S.K.'nın avukatı Tuncer Aktaş, müvekkiline kamuoyunda haksız bir şekilde ?katil' damgası vurularak teşhir edildiğini ileri sürerek, cezaevinde geçirdiği 13 gün için maddi ve manevi tazminat davası açacaklarını bildirdi.

?S.K. KATİL ZANLISI İLAN EDİLDİ'

Soruşturmanın sürdürüldüğü sırada Vali Sebahattin Öztürk'ün müvekkilini ?katil zanlısı' ilan ettiğini söyleyen Aktaş, ?Sayın Valinin daha soruşturma tamamlanmadan kameralar önünde, ?katil zanlısı yakalanmış, tutuklanmıştır' ifadeleriyle müvekkilimi ve ailesini üzmüştür. Öncelikli olarak ?devlet aleyhine kötü işleyen hizmet kusuru' nedeniyle devletin ilgili kurumlarına maddi manevi tazminat davası talebinde bulunacağız? dedi. ? ONUR SAĞSÖZ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber