TPAO market işlettirecek

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 06 Aralık 2009 14:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yurt içi ve yurt dışında ham petrol ve doğal gaz arama faaliyetlerinin önemli bir bölümünü sürdüren TPAO Genel Müdürlüğü, kuruma ek gelir getirmesi amacıyla kampüs içinde yer alan bir üniteyi, soğuk hava deposu ve market olarak değerlendirecek.

TPAO Genel Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Genel Müdürlük kampüsü içinde yer alan kafeterya binası zemin katındaki 338 metrekare alanın, bodrum katındaki 242 metrekarelik (normal soğuk hava) depoları ile market olarak faaliyet gösterilmesi koşulu ile kiraya verilecek.

TPAO'nun söz konusu hükümler çerçevesinde işlettireceği depo ve market işletmeciliği işini üstlenecek firmanın seçimi, kapalı teklif usulü ve pazarlık usulüyle yapılacak.

TPAO'nun hizmet ihalesine yönelik uygun görülen ihalede son teklif verme tarihi 2 Aralık 2009 tarihi olarak belirlenirken, market ve depo olarak tahsis edilecek alan için açılan ihalede muhammen bedel her yıl için 25 bin 319 lira olarak belirlendi.

Şartname doğrultusunda üstlenici firma, markette idarenin uygun gördüğü kriterler doğrultusunda mal ve hizmet satımı konusunda hizmet verecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber