Bekçisi olduğu belediyeyi kurşunladı!

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2009 13:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kilis Belediyesi'nde görevli bir işçi girdiği bunalım sonucu belediye binasının içinde silahla çevreye ateş etti. Borçları yüzünden sıkıntılı olduğu belirtilen M.Y. adlı işçinin Kilis Belediyesi'nde gece bekçisi olarak çalıştığı kaydedildi.

Belediyenin gece bekçisi, aşırı borca girince kapıyı kurşunladı

Edinilen bilgiye göre, M.Y. sabah saatlerinde belediyeye geldi. Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut ile görüşmek isteyen M.Y. başkanın encümen toplantısında olduğunu öğrenince yanında getirdiği av tüfeği ile belediyenin içindeki kapıya ateş açtı.

Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut'un yakın korumaları tarafından etkisiz hale getirilen M.Y. gözaltına alındı. Bir el silah patlaması üzerine Kilis Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda polis ekibi Kilis Belediyesi'ne geldi ve şahsı gözaltına alarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, yaptığı açıklamada şunlar söyledi: "M. Y. bizim işçimiz. Ailevi problemi olduğunu tahmin ediyorum, görevliler kendisini gözaltına aldı. Bu arkadaş su deposunda görevli olduğu için kendisine zimmetli silah verilmiş. Silah ise belediyemize ait. Olay bundan ibaret. Büyütülecek bir şey yok."

Olayın duyulmasından sonra çok sayıda vatandaş Kilis Belediyesi'ne geldi. Ayrıca M.Y.'nin 20 yıl önce bir gasp olayına karıştığı, maddi sorunları olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber