Sağlık raporu almak için gittiği hastanede 4 yıllık evli olduğunu öğrendi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2009 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hiç evlilik yaşamayan Oflu Hasan Karaaslan sağlık raporu için gittiği hastanede dört yıllık evli olduğunu öğrendi.

Trabzon'un Of ilçesinde yaşayan ve hayatında hiç evlilik gerçekleştirmediğini söyleyen Hasan Karaaslan (32), "Sağlık raporu almak için gittiğim hastanede 4 yıldır yabancı uyruklu tanımadığım bir bayanla evli olduğum karşıma çıktı." dedi.

Hastalığı sebebiyle rapor almak için Devlet Hastanesine başvuran Karaaslan, hastane tarafından istenen aile bildirim tablosunu almak için Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne gitti. Nüfus'ta dört yıldır evli olduğunu, nikahın da İstanbul Güngören Belediyesi'nde 2005 yılında İlga isminde Alman Uyruklu bir kadınla kıyılmış olduğu söylendi.

Evli olduğunu öğrenince şaşırıp kaldığını belirten Karaaslan, "İlk öğrenince şok oldum, nasıl böyle bir şey olabilir diye anlamaya çalışırken, çevremden bu işleri yapan şebekelerin olduğunu ve benim de kimlik bilgilerime ulaşan şebekenin tuzağına düştüğümü öğrendim. Artık korkmaya başladım, yarın bir gün falan bankaya şu kadar borcun var deseler hiç şaşırmayacağım." dedi.

Bu durumdan kurtulmak için boşanma davası açılması gerektiğini öğrendiğini ifade eden Karaaslan, "Avukat tutacak maddi imkanım yok. Sadece Savcılığa dilekçe verdim. Şu an evlenmek istesem evli olduğum için evlenemiyorum. Köyde az da olsa çaylığım var, hiç tanımadığım İlga hanım şimdi mirasçı oldu. Bu durumdan en kısa zamanda kurtulmak istiyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber