Dershaneye bomba ihbarı!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2009 16:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir dershaneye yapılan bomba ihbarının ardından dershane ve çevresinde hareketli saatler yaşandı.

Kurtuluş ve Cumhuriyet mahallelerinde faaliyet gösteren lise ve ilköğretim okulları öğrencilerinin bulunduğu Özel Mefküre Dershaneleri'ne bomba ihbarı yapıldı. Telefonla dershaneyi arayan kimliği belirsiz bir kişinin ihbarı üzerine dershane yönetimi polisten yardım istedi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü, olay yerine resmi polis ile Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli bomba imha uzmanlarını sevk etti.

Resmi polis dershane ve çevresinde emniyet önlemi alırken, binaya giren sivil polisler içerideki tüm öğrencileri bahçeye çıkardı. Öğretmenlerin de dershane dışına çıkarılmasının ardından uzman ekipler binada bomba araması yaptı. Dershaneye ait 2 adet blok en ince ayrıntısına kadar arandı. Öğrenciler bahçede panik içinde aramaların bitmesini beklerken, dershanede hareketlilik olduğunu gören bazı veliler de panik yaşadı.

Polis ihbarı öğrencilerden gizlerken, yapılan aramalar sonunda ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı. Aramanın tamamlanmasıyla öğrenciler yeniden içeriye alındı. Dershane yetkilileri, 2 gün önce dershanede bir sınav yapıldığını, ihbarın sınavdan kaynaklanmış olabileceğini ifade ederken, olayla ilgili araştırma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber