Trafik magandaları, öğrenciyi vurdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ocak 2010 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sultanbeyli'de meydana gelen trafik kazası sonrası araçlarından inen iki sürücü kavgaya tutuştu.

Sürücülerden birinin silahını ateşlemesi sonucu yoldan geçen ilköğretim okulu öğrencisi yüzünden vuruldu.

Sürücüler kayıplara karışırken, yaralı çocuk tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, olay, Sultanbeyli Hayat Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası sonrası, taraflar araçlarından inerek tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce sürücülerden biri belindeki silahı çıkartarak etrafa rastgele ateş etmeye başladı.

Sürücünün sıktığı kurşunlardan biri kaldırımda yürümekte olan Hasanpaşa İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Turgut Üstün'ün yanağına isabet etti. Acılar içinde yere yığılan Üstün, çevredeki vatandaşların yardımı ile yoldan geçen bir otomobile bindirilerek önce Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Üstün daha sonra Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Üstün'ün yanağına isabet eden kurşunun elmacık kemiğini kırarak içeri girdiği ve parçalanan kurşunun kulağının arka kısmında kaldığı öğrenildi. Filmleri çekilen 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Turgut Üstün'ün ameliyata alınacağı öğrenildi. Yüzünde şişlikler oluşan çocuğun, konuşmakta güçlük çektiği kaydedildi.

Turgut Üstün'ün yakını olan Bilal Sayman, bu tarz şeylerin cezasız kalmaması gerektiğini belirterek, "Bu herkesin başına gelebilir. Güvenli bir ortam oluşturulmalı. Çocuğun durumu iyi. Şuana kadar bir müdahale olmadı, ameliyat olmasını bekliyoruz" dedi.

Öte yandan, küçük çocuğun yaralanmasına neden olan sürücülerin olay sonrası kayıplara karıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet yetkilileri kaçan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber