Uzman Onbaşı sevgilisini öldürüp teslim oldu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 11 Ocak 2010 13:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde Uzman Onbaşı 26 yaşındaki Harun Ceylan, sevgilisi 34 yaşındaki Berrin Özçekirdek'i beylik tabancasıyla başına ateş ederek öldürüp, cesedini piknik alanında bıraktıktan sonra, polise teslim oldu.

Bugün sabah Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Diyarbakır 8'nci Ana Jet Üssü'nde görevli Uzman Onbaşı Harun Ceylan, kendisi gibi bekar olan sevgilisi Berrin Özçekirdek'i öldürdüğünü, cesedinin Ceyhan-Osmaniye karayolu Veysiye Köyü girişindeki piknik alanında olduğunu söyledi.

İhbar üzerine Ceyhan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye giderek ağaçlar arasına terk edilmiş haldeki 27 BR 901 plakalı otomobilin bagajında battaniyeye sarılı cesedi buldu. Diyarbakır 8'inci Ana Jet Üssü'nde sivil memur olarak görevli olan Berrin Özçekirdek'in başından tek kurşunla vurularak öldürülmüş olduğu belirlendi. Ceyhan İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edilen Harun Ceylan'ın sevgilisini neden öldürdüğü henüz anlaşılamadı.

Harun Ceylan'ın bir başka yerde öldürüp olay yerine battaniyeye sarılı bir halde getirdiği sanılan Berrin Özçekirdek'in cesedi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber