Başkomiser'den sarhoş sürücü tiplemesi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 11 Ocak 2010 17:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ERZİNCAN Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Başkomiser Osman Candansever, Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerine verdiği ders sırasında, ünlü tiyatrocu Levent Kırca'ya özenerek sarhoş sürücü tiplemesi yaptı.

Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Başkomiser Osman Candansever, iki polis memuru ile birlikte Polis Meslek Yüksekokulu'nda okuyan 60 öğrenciye uygulamalı trafik dersi verdi. Bayındırlık İl Müdürlüğü önündeki 75'inci Yıl Bulvarı'nda araçların nasıl durdurulacağı, sürücülerle nasıl konuşulacağı, nelerin kontrol edileceği konusunda ders veren Başkomiser Osman Candansever, bir ara kayboldu ve döndüğünde sürpriz yaptı.

Sivil kıyafet giyen ve direksiyonuna geçtiği bir otomobille öğrencilerin bulunduğu alana zikzaklar çizerek, dubalara çarparak gelen Candansever, sarhoş sürücüş tiplemesiyle öğrencileri hem şaşırttı, hem de başarılı bir performans sergiledi. Değme tiyatroculara taş çıkartan Candansever, görüntü almaya çalışan basın mensubuplarına da takılmayı ihmal etmedi. Tiyatrocu Levent Kırca gibi davranarak alkolmetreyi üfleyen Başkomiser Candansever, ?Öğrencilere bir sarhoş sürücüye nasıl davranacaklarını ve ne gibi işlem yapılacağını göstermek istedim. O an kafamda senaryoyu yazdım ve uyguladım. Meslekte 4 yılı Erzincan'da olmak üzere 32 yılı tamamladım. Evli ve 3 çocuk babasıyım? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber