Öğrencinin ölümünde cinayet şüphesi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Ocak 2010 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, yüksekokul öğrencisinin ölümü şüpheli bulundu.

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Alaplı Yüksekokulu İşletme Bölümü 1. sınıf öğrencisi Ümit Bayrak, Sezgin Özel ve Serdar Sayre ile birlikte Tepeköy Mahallesi'nde bir apartman dairesini kiracı olarak tuttu.

Daha sonra 3 arkadaş, kahvaltı yapmak için Sayre'nin babasına ait İskele Caddesi'ndeki iş yerine geldi. İş yerine ait binanın üst katındaki tuvalete çıkan Bayrak'ın uzun süre aşağıya inmemesi üzerine üst kata çıkan Özel, tuvaletin kapısını açtığında Bayrak'ın yerde yattığını görünce diğer arkadaşı ile babasını çağırdı.

Alaplı Devlet Hastanesine kaldırılmak istenen Bayrak, yolda yaşamını yitirdi.

Bayrak'ın ölüm haberini alan yakınları ve arkadaşları, hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

Cumhuriyet Savcısı tarafından ölümü şüpheli bulunan Bayrak'ın cesedi, Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bayrak'ın arkadaşı Özel, dün akşam, Tepeköy'de birlikte oturdukları binanın bir üst katına taşındıklarını belirterek, yaşadığı olayla ilgili şunları söyledi:

?Boş zamanlarımızı Serdar'ın babasının iş yerinde değerlendiriyorduk, bu sabah kahvaltı yapmak için buraya gelmiştik. Kahvaltıyı hazırladık, çayları söyledik. Bu arada tuvalete giden Ümit, uzun süre inmeyince kendisini çağırmak için yukarı çıktım. Tuvaletin kapısını açtığımda ise yerde yatıyordu, hemen hastaneye götürdük, ama maalesef ölmüştü.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber