Şanlıurfa'da okula molotofkokteyli atanlar yakalandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 14 Ocak 2010 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞANLIURFA'da, Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu'na molotofkokteyli ile saldırdığı iddiasıyla yürütülen çalışmalarda, polis 4 kişiyi gözaltına aldı. Yaşları 18'den küçük olan 4 şüpheli, Çocuk Şubesi'nde sorgulanıyor.

Daha önce duvarlarına PKK ve Abdullah Öcalan lehine sloganlar yazılan Eyyübiye Mahallesi'ndeki Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu, geçtiğimiz cumartesi günü de molotofkokteyli atılarak yakılmak istenmişti. Yangın, olayı görenlerin ihbarının ardından okula gelen itfaiye tarafından büyümeden söndürülmüş, polis de saldırganların yakalanması için çalışma başlatmıştı.

Yürütülen çalışmalarda, olay yerindeki incelemeler ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda okula molotofkokteyllerinin M.K., M.İ, M.Ç. ve K.N. tarafından yapıldığı belirlendi. Bunun üzerine 4 şüpheli sabah saatlerinde okulun da bulunduğu Eyyübiye Mahallesi'ndeki evlerinde Terörle Mücadele Şubesi polisleri tarafından gözaltına alındı. Ancak, yapılan kontrollerde yaşlarının 18'den küçük olduğu saptanan 4 şüpheli, bunun üzerine Çocuk Şubesi'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber