Ardahan'ın 2 ilçe kaymakamı hakkında soruşturma

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2010 11:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Ardahan'ın Göle ve Çıldır kaymakamları hakkında, ?Görevi kötüye kulladıkları? iddiasıyla adli soruşturma açıldı.

Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığı, Göle Kaymakamı Ali Uysal ile Çıldır Kaymakamı Önder Çan hakkında adli soruşturma başlattı.

Göle Kaymakamı Ali Uysal hakkında ?Vatandaşa karşı hakaret, tehdit ve görevi kötüye kullandığı? iddiasıyla Çıldır Kaymakamı Önder Çan hakkında ise ?Emrindeki memura hakaret ve görevi kötüye kullanma? iddiasıyla soruşturma açıldığı öğrenildi.

Bu arada, Çıldır İlçe Kaymakamı Önder Çan hakkında, daha önce ?Emrindeki memura hakaret? ettiği iddiasıyla idari soruşturma açılmıştı.


SORUŞTURMAYA TAKİPSİZLİK

ARDAHAN ın Çıldır Kaymakamı Önder Çan hakkında Emrindeki memura hakaret ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla açılan soruşturma tamamlandı Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcı takipsizlik kararı verdi

Ardahan'ın Çıldır Kaymakamı Önder Çan hakkında açılan adli soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Alınan bilgiye göre, Kaymakam Çan hakkında "Emrindeki memura hakaret ve görevi kötüye kullanma" iddiasıyla açılan soruşturma tamamlandı.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcı, takipsizlik kararı verdi.

Bu arada, Çıldır İlçe Kaymakamı Önder Çan hakkı nda, daha önce de "Emrindeki memura hakaret" ettiği iddiasıyla idari soruşturma açılmıştı.Ve bazı basın yayın organlarında ciddi bir idia olarak gösterilip yipratma kampanyası şeklinde yansımıştı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber