Banka para nakil aracından 400 bin TL'lik soygun

Haber Giriş : 29 Ocak 2010 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çatalca Muratbey sapağında bir bankaya ait para nakil aracı, silahlı ve kar maskeli kişilerce soyuldu.

Saat 10.30 sıralarında bankamatiğe para konulacağı sırada biri güvenlik görevlisi iki kişinin yanına yaklaşan silahlı ve kar maskeli 3 soyguncu, görevlileri etkisiz hale getirdi. Soyguncular içinde yaklaşık 400 bin lira olan para çuvalını alarak kaçtı. Beyaz bir minibüsle uzaklaşan şüphelileri jandarma bir süre sonra takibe aldı. Yakalanacaklarını anlayan şüpheliler para dolu çuvalı yol kenarına attı.

DENİZE ATLADI

Kumburgaz sahilinde araç ve silahlarını da bırakan şüpheliler yollarına yaya olarak devam etmek istedi. Jandarmayı atlatmak isteyen şüphelilerden biri denize atlayarak yüzmeye başladı. Jandarma ekipleri havaya ateş açınca teslim oldu. Ormanlık alanda operasyonunu sürdüren jandarma şüphelilerden birini daha yakaladı. Üçüncü şüpheliyi yakalayabilmek için jandarmanın çalışma sürüyor.

Bu arada görgü tanıkları olayın çok kısa süre içinde gerçekleştiğini belirterek can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.


Büyükçekmece'de bir bankaya ait ATM cihazına para koymak isteyen görevlileri pompalı tüfekle tehdit ederek içinde 400 bin TL bulunan çantayı alarak kaçmaya çalışan 2 kişi, jandarma ekiplerince yakalandı.

Büyükçekmece Muratbey sapağına para nakil aracıyla gelen banka görevlileri, burada bulunan ATM cihazına para koymak için çalışmaya başladı.

Bu sırada pompalı tüfekli oldukları öne sürülen 2 kişi, tehditle banka görevlilerinin çantasını aldı.

Koşarak araçlarına binen soyguncular, kaçmaya çalışırken jandarma ekiplerince çalıntı parayla birlikte kısa sürede yakalandı.

Büyükçekmce İlçe Jandarma Karakoluna götürülen bu kişilerle ilgili yasal işlemlere başlandı.


Çatalca Muratbey sapağında bir bankaya ait para nakil aracı, uzun namlulu silahlı kişilerce soyuldu.

Aracın bankamatiğe para konuduğu esnada soyuduğu soyguncuların 4 kişi olduğu bildirildi. Soyguncular olay yerinden bir araçla kaçtılar.

Soyguncuları yakalayabilmek için jandarma ve polis ekiplerinin çalışması sürüyor.

İHA - DHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber