Sağlık ocağındaki hırsızlık: 4 gözaltı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ocak 2010 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Bakanlığı Maltepe Sağlık Grup Başkanlığından 20'ye yakın bilgisayar ile resmi plakalı 2 aracın çalınmasına ilişkin 4 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Zümrütevler Mahallesi'ndeki Maltepe Sağlık Grup Başkanlığı ve sağlık ocağından 20'ye yakın bilgisayar ile resmi plakalı 2 aracın çalınmasına ilişkin soruşturma yürüten İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Marmara Adası ve Sancaktepe'de gerçekleştirdiği operasyonla Yavuz D, sevgilisi Gizem Ç. ve Sakin Ç ve Yüksel K'yı gözaltına aldı.

Bu kişilerin üzerlerinde, ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, çalıntı oldukları belirlenen 5'i dizüstü 27 bilgisayar, 1 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda cep telefonu, sim kartları, resmi plakalı 2 araç, elektronik eşya ile hırsızlıkta kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Poliste sorguları yapılan bu kişilerin, ''çeşitli tarihlerde hırsızlık amacıyla girdikleri Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi ve Samandıra Lisesi ile Zümrütevler Mahallesi'ndeki Sağlık Grup Başkanlığı binasından elde ettikleri bilgisayar ile elektronik eşyaları internet üzerinden piyasaya sürerek, haksız kazanç sağladıkları'' belirtildi.

Gurubun elebaşı konumunda olan Yavuz D'nin, ''uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak'' suçundan poliste kaydının bulunduğu bildirildi.

Polisteki işlemleri tamamlanan 4 kişi, Kartal Adliyesine sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber