Bakanlık çalışanlarına 900 lira promosyon

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2010 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Banka promosyonlarının çalışanlara ödenmesine devam ediliyor. Bayındırlık Bakanlığı, 2 bin 250 çalışanına Şubat ayında 900 lira ödeyecek. Bankaya yatan maaşlardan çalışanlara toplam 2 milyon lira promosyon dağıtılacak.

Bayındırlık Bakanlığı, banka promosyonlarıyla ilgili komisyonda, promosyon paralarının tamamını çalışanlara dağıtma kararı aldı.

Bankalardan gelen tekliflerin değerlendirilmesi sonucu, promosyon anlaşması yapılan Banka, çalışanlara 900 TL ödeme yapacak. Promosyon ücreti, Şubat ayında personelin maaş hesaplarına yatırılacak.

Promosyon, Bayındırlık Bakanlığı Merkez Teşkilatı ile Bakanlığa Bağlı Genel Müdürlük çalışanlarına ödenecek. Yaklaşık 2 bin 250 kişiye toplam 2 milyonun üzerinde para dağıtılacak.

Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, "Bayındırlık Bakanlığı'nın çalışanların sesine kulak vererek promosyonları hak eden çalışanlara dağıtması örnek bir uygulamadır. Bu kararın alınmasında etkili olan herkese çalışanlar adına teşekkür ediyorum. Bu tutum, diğer kurumlara da örnek olmalıdır." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber