Fenalaşan AK Parti milletvekili Ali Koyuncu, hastaneye kaldırıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2010 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dün akşam Meclis'te fenalaşan AK Parti milletvekili Ali Koyuncu, hastaneye kaldırıldı.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer hakkında verilen gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmamasına ilişkin görüşmelerde fenalaşan AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, hastaneye kaldırıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, görüşmeleri izlemek üzere saat 21.00'de TBMM'ye geldi. Kuliste bazı bakanlar ve milletvekilleri ile bir süre sohbet eden Erdoğan, konuşma sırası AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ'a gelince, Genel Kurul Salonuna girdi.

Erdoğan, Bozdağ'dan sonra kürsüye çıkan MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş'un sözleri sonrasında sataşma gerekçesiyle Başkanvekili Güldal Mumcu'dan söz istedi.

Başbakan Erdoğan, konuşması sırasında AK Parti ve MHP milletvekilleri arasında laf atılmasının ardından çıkan kavga sonrasında, birleşime ara verilmesi üzerine kulise çıktı. Kuliste bir süre kalan Erdoğan, daha sonra makamına geçti. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Cemil Çiçek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz da Erdoğan'ın makamına geçti.

Erdoğan, gensoru önergesinin oylanmasının ardından Meclis'ten ayrıldı.

-MİLLETVEKİLİ FENALAŞTI-

Öte yandan, AK Parti'li Koyuncu, kavganın ardından, çıktığı kuliste fenalaştı. Kulisteki koltuğa yatırılan Koyuncu'ya ilk müdahale, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl tarafından yapıldı.

Ali Koyuncu'ya daha sonra Meclis'te görevli doktorlar tarafından müdahale edildi. Koyuncu, getirilen tekerlekli sandalye ile ilk yardım merkezine götürüldü. Burada bir süre dinlenen Ali Koyuncu'ya bazı bakanlar ve AK Parti'li milletvekilleri ''geçmiş olsun'' dileğinde bulundu.

AK Parti'li Koyuncu, daha sonra Güven Hastanesine kaldırıldı.

-MHP'Lİ MİLLETVEKİLİNİN YÜZÜNDE ÇİZİKLER OLUŞTU-

Bu arada, ''bir korumanın çıkan kavga sırasında muhalefet kulisindeki kapıdan Genel Kurula girmeye çalıştığı, bu korumanın da Osman Durmuş'un koruması olduğu'' iddia edildi.

Bu iddialara Durmuş, ''Böyle bir şey sözkonusu değil. Böyle bir şeye izin verir miyiz?'' cevabını verdi.

MHP İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak'ın kavga sırasında yüzünde çizikler oluştu. Torlak, kavganın ardından kulise çıkarak milletvekili arkadaşlarıyla oturdu.

MHP Giresun Milletvekili Murat Özkan da kavgayı ayırmaya çalışırken arada kaldığını, kravatının çekiştirilmesiyle boğazının sıkıştığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber