Müdürlerin silahlı kavgasına çok yönlü soruşturma başlatıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2010 16:12, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Kilis Valisi Turhan Ayvaz, dün Emniyet Müdürlüğünde emniyet müdür yardımcısı ile şube müdürü arasında yaşanan olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığını söyledi.

Vali Ayvaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Koruma Şube Müdürü Serdar D'nin başka bir şube müdürlüğüne atanması yönünde talebi olduğunu belirtti.

Talebi uygun bulduklarını ancak bu üzücü olayın neden kaynaklandığını bilmediklerini ifade eden Ayvaz, ''İçişleri Bakanlığından müfettiş istedik. İdari soruşturmanın dışında adli soruşturma da başlatıldı. Koruma Şube Müdürü Serdar D. açığa alındı. Yaralanan Emniyet Müdür Yardımcısı Alper G'nin sağlık durumu şu an iyi'' dedi.

Dün olayı izlemek isteyen basın mensuplarının engellenmesiyle ilgili soru üzerine de Vali Ayvaz, ''Gerek Kilis'te gerekse Gaziantep'te basın mensuplarının görüntü almasının engellenmesi hoş bir şey değil, herkes işini yapıyor. Basın mensuplarına saldırılması kabul edilir bir durum değildir. Bundan haberim olur olmaz müdahale ettim. Gerek Tıp Fakültesi yetkilileri gerekse Gaziantep Valimiz ile de görüştüm'' diye konuştu.

Kilis Emniyet Müdür Yardımcısı Alper G. ile odasına gelen Koruma Şube Müdürü Serdar D. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Serdar D, Alper G'yi beylik tabancasıyla 3 el ateş ederek bacaklarından yaralamıştı. Alper G, Kilis Devlet Hastanesine kaldırılmış, Serdar D. gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber