Dört üniversiteye kar tatili

Haber Giriş : 09 Şubat 2005 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Koç, Doğuş ve Fatih Üniversiteleri, yarın ve 11 Şubat Cuma günü tatil edildi.

Yapılan açıklamalarda, İstanbul'daki kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle üniversitede 10 Şubat Perşembe ve 11 Şubat Cuma günü eğitim yapılmayacağı bildirildi. Açıklamada, eğitime 14 Şubat Pazartesi günü yeniden başlanacağı kaydedildi.

Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Dinibütün, yaptığı yazılı açıklamada, 2 günlük tatil nedeniyle üniversitede 10 Şubat Perşembe günü yapılması gereken tek ders sınavlarının 17 Şubat Perşembe günü saat 10.00'a ertelendiğini, 7-11 Şubat tarihleri arasında web'den yapılması gereken bahar yarıyılı kayıt yenileme ve derse yazılma işlemlerinin ise devam ettiğini bildirdi.

Yeditepe Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, İstanbul'daki kötü hava koşullarından dolayı okulun 10 Şubat Perşembe günü de eğitim vermeyeceği bildirildi.


Bahçeşehir Üniversitesi yarın da tatil... Bahçeşehir Üniversitesi yarın da tatil edildi. Bahçeşehir Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, ''İstanbul'da süren yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle üniversitenin, 7 Şubat Pazartesi gününden itibaren girmiş olduğu kar tatilini 10 Şubat Perşembe gününü de dahil etmek suretiyle 1 gün daha uzattığı'' bildirildi.

İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber