Şener: Gelirler İdaresi Kanunu sürede imzaya açılacak

Haber Giriş : 09 Şubat 2005 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Abdüllatif Şener, Finansal Hizmetler Kanunu ile Gelirler İdaresi Kanunu'nun Başbakanlık'ta olduğunu, kısa sürede imzaya açılacağını söyledi.

Şener CNN Türk'e yaptığı açıklamada, Gelir İdaresi Yasası konusunda çalışmaların son aşamada olduğunu, Vergi İdaresi'nden gelecek bilginin beklendiğini ifade etti.

Şener, Gelirler İdaresi Kanunu'nun ne kadar süre içinde imzaya açılacağı yönündeki soruya,"Günlerle ifade edilebilecek bir sürede" şeklinde cevap verdi. Şener, Finansal Hizmetler Kanunu ile ilgili çalışmaları imzaya hazır hale getirdiklerini belirterek, "Ancak bunun her safhada bazı değişikliklere uğrayabileceğini göz önünde bulundurmak lazım" dedi.

Şener, Sosyal Güvenlik Yasası ile ilgili çalışmaların daha uzun vadeli olduğunu kaydederek,"Sosyal Güvenlik Reformu, Türkiye'de iktidara gelen her hükümetin hayalidir, ancak bugüne kadar gerçekleştirilememiştir." dedi. Şener, Sosyal Güvenlik Yasası ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, bu konunun da kısa süre içinde sonuçlandırılacağını kaydetti.

mynet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber