Sahte başkomiser yakalandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Şubat 2010 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kendisini baş komiser olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen Levent K. Sahte polis kimliği, kelepçe, kuru sıkı tabanca ve polis rozetiyle yakalandı.

Muş'ta uygulama yapan trafik ekipleri, S.C. adlı bir kişiyi sahte ehliyetle yakaladı. Polis tarafından sorgulanan S.C., girdiği ehliyet sınavını kazanamayınca bir yıldır başkomiser olarak tanıdığı Levent K.'nin devreye girerek 500 TL karşılığında bu ehliyeti kendisine getirdiğini anlattı. Ehliyetin sahte olduğunun farkında olmadığını söyleyen S.C. Levent K.'nin ehliyeti resmi makamlardan hazırlatarak kendisine getirdiğini söylediğini bildirdi. Sabıkalılar albümünden kendisinin dolandıran kişinin fotoğrafını teşhis eden S.C. serbest bırakıldı.

Bunun üzerine harekete geçen Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekipleri, daha önce de kendisini komiser olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla poliste kaydı bulunan Levent K.'yı yakalamak için operasyon düzenledi.

Baheçlievler'de bir eve düzenlenen baskında Levent K., sahte polis kimliği, kelepçe, kuru sıkı tabanca ve polis rozetiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulaması yapılan Levent K.'nin kendi yaptığı sahte polis kimliğiyle belediye otobüslerine ücretsiz bindiği ve eğlence merkezlerine para ödemeden takıldığı da anlaşıldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Levent K. Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber