'İletişimde birçok Avrupa ülkesinden ilerideyiz'

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Şubat 2010 21:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, iletişim konusunda Türkiye'nin birçok Avrupa ülkesinden ileride olduğunu söyledi, ?İletişim sağlıklı olursa, ekonomi de milletimiz de kuvvetli olur? dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Afyonkarahisar'a geldi. İstanbul'dan özel uçakla öğle saatlerinde Afyonkarahisar'a gelen Hisarcıklıoğlu, ilk olarak kentte yerel yayın yapan ve 35 işadamının bir araya gelerek kurduğu Mega Birlik A.Ş. bünyesindeki Kanal 3 Televizyonu'nun açılış törenine katıldı. Burada konuşan Hisarcıklıoğlu, iletişim konusunda Türkiye'nin bir çok Avrupa ülkesinden ileride olduğunu belirterek, ?İletişim sağlıklı olursa ekonomi de milletimiz de kuvvetli olur. Artık düşünce ve söylemlerin suç olmadığı bir dünyada yaşıyoruz. Herkes fikrini ve düşüncesini açıkça ifade edebiliyor? dedi.

Yerel basının ulusal basından daha kuvvetli olduğunun altını çizen Hisarcıklıoğlu, yerel basın çalışanlarına haberlerde başarı öykülerine daha geniş yer vermelerini tavsiye etti. Başarı öykülerinin bir kentin kalkınmasına öncülük edeceğine işaret eden Hisarcıklıoğlu, aynı zamanda kadın ve genç girişimci haberlerine de yer verilmesini istedi. İşadamlarına seslenen Hisarcıklıoğlu, yerel basına destek verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Konuşmaların ardından Hisarcıklıoğlu ve kent protokolü, Kanal 3 binasının açılış kurdelesini kesti. Binayı gezen Hisarcıklıoğlu, açılış törenini canlı olarak izleyicilerine aktaran televizyonun ana haber stüdyosuna girdi. Hisarcıklıoğlu, canlı yayında duygu ve düşüncelerini aktardı.

TOBB Başkanı daha sonra Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nın yeni binasının açılış törenine geçti. Kent protokolü ve Hisarcıklıoğlu, binanın bahçesinde fidan dikimi de gerçekleştirdi. Binanın açılış kurdelesini kesen kent protokolu ve Hisarcıklıoğlu, daha sonra Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler eşliğinde binayı gezdi. Hisarcıklıoğlu, daha sonra Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Grafik Tasarım Merkezi'nin açılışını yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber