Samsat Belediye Başkanı DP'den istifa etti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Mart 2010 17:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADIYAMAN'ın Samsat İlçesi Belediye Başkanı DP'li Yusuf Fırat, beraberinde 7 meclis üyesi, ilçe başkan ve yöneticileri ve 3 mahalle muhtarı ile birlikte toplu halde partilerinden istifa etti.

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat'ın makamında bir araya gelen, DP Samsat İlçe Başkanı Recep Ertan, Belediye Meclis üyeleri Şükrü Akın, Yusuf Ertürk, Ramazan Aslan, Ömer Yakaryılmaz, Hasan Küçükaslan, Mustafa Akın ve Muzaffer Kayhan ile Baraj Mahallesi Muhtarı Mahmut Türkmen, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Osman Güleşen ve Kale Mahallesi Muhtarı Nazım Ata, üyesi oldukları DP'den istifa ettiklerini açıkladı.

Gördükleri lüzum üzerine kendisi ile birlikte ilçe teşkilatı, 3 mahalle muhtarı ve 7 belediye meclisi üyesiyle birlikte istifa ettiklerini söyleyen Başkan Yusuf Fırat şöyledi:

?Yerel seçimlerde yoğun bir tempo ile çalışıp ilçede yüzde 73 oy alarak seçimleri kazandık. Ancak, bugüne kadar parti genel merkezinden bizi hatırlayan olmadı. Seçimleri kazandıktan sonra bile bizi arayıp bırakın kutlamayı, ?hayırlı olsun' dileğinde bile kimse bulunmadı. Biz de bu ve açıklamak istemediğimiz diğer sorunlardan dolayı partimizden istifa kararı aldık.?

Fırat, bundan sonraki süreçte görevini bağımsız olarak sürdüreceğini ve şu anda başka bir partiye geçmeyi düşünmediğini de sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber