Lise müdür yardımcısı, tartıştığı görevli tarafından bacağından vuruldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mart 2010 20:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzincan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı, tartıştığı yemekhane görevlisi tarafından bacağından vuruldu.

Edinilen bilgiye göre, bugün akşam saat 17.00 sıralarında Erzincan Atatürk Sağlık Meslek Lisesinde meydana gelen olayda; Erzincan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Ciminli ile okul yanında bulunan Erzincan İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci Yurdu'nda aşçılık yapan Salim K. (28) arasında tartışma çıktı.

Atatürk Sağlık Meslek Lisesi'nde 10 yıldır görev yapan Müdür Yardımcısı Mustafa Ciminli (33), okul çıkış saatinde bahçeye giren şahısları uzaklaştırmak isteyince şahıslar ile okul müdürü arasında kısa bir tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Salim K. (28) isimli şahıs, belindeki silahı çıkararak okul müdürünü bacağından vurdu. Salim K., olay yerinden kaçarken bir kaç el daha havaya ateş etti.

Bacağından yaralanan okul müdürüne ilk müdahaleyi öğrencileri yaparken, Erzincan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Ciminli, olay yerine çağrılan 112 acil servis ekibi ile hastaneye kaldırıldı.

Olayın arından polis, okul ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekibi tarafından boş kovanlar aranırken, olayla ilgili kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber