Başbuğ 12 üst düzey subayla toplantı yaptı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Mart 2010 17:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, bugün öğle saatlerinde geldiği Bodrum'da bir toplantıya katıldı ve eşi ile yarım günlük tatilin ardından Ankara'ya döndü.

Bu sabah saatlerinde askeri uçakla Ankara'dan Bodrum'daki Koru Askeri Havalimanı'na gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile eşi Sevim Başbuğ, helikopterle Bardakçı Koyu'ndaki Kara Kuvvetleri Kamp Eğitim Merkezi'ne geldi. Kamptaki özel toplantı salonuna geçen Orgeneral Başbuğ'un 12 üst düzey subayın bulunduğu ve yaklaşık bir saat süren toplantıya katıldıktan sonra, kampın Bodrum Kalesi manzaralı restoranında eşi ve subaylarla birlikte deniz ürünlerinden ve salatadan oluşan öğle yemeği yedi. Yemekten sonra kampın ormanlık alanında kısa bir yürüyüş yapan Orgeneral Başbuğ'un sivil kıyafetli olduğu gözlendi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ'un helikoptere binişi sırasında eşine nazik bir biçimde yol verdiği dikkati çekti. Saat 16.15'te geldiği helikopter ile kamp merkezinden ayrılan Orgeneral Başbuğ ve eşi Ankara'ya dönmek üzere yine Koru Askeri Havaalanı'na gitti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber