Başbakanlık müsteşarı Dinçer'in evinden çalınan belgeler neler?

Haber Giriş : 12 Şubat 2005 10:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer'in evi soygundan haftalar sonra polis tarafından koruma altına alındı.

Başbakanlık müsteşarı Ömer Dinçer'in İstanbul'daki evinin soyulması haberi gündeme bomba düştü. Tercüman'ın duyurduğu soygunun ardından Dinçer'in evi polisler tarafından korumaya alındı. Dinçer'in evinden çalınan ''İçeriği'' belli olmayan belgelerin içinde ne olduğu ise şimdilik esrarını koruyor.

Müsteşar Ömer Dinçer'in Ankara'ya taşınmadan önce kullandığı Fatih, Millet Caddesi üzerindeki dairesine giren kimliği meçhul kişi veya kişiler, evi didik didik aramış, maddi değer taşıyan eşyaları dokunmayıp bazı belgeleri çalmıştı. Olay, Dinçer'in eşi Esma Dinçer'in Kurban Bayramı nedeniyle eve gelmesiyle ortaya çıkmıştı. Soygun haberinin Tercüman Gazetesi'nde yayınlanması üzerine dün İstanbul Polisi, Dinçerlerin Millet Caddesi üzerindeki daireyi koruma altına alındı.

Çok sayıda polis evin bulunduğu caddeyi ''Sıkı'' korumaya aldı. Evden çalınan belgelerin ne olduğunu ise şimdilik Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer ve hırsızın dışında kimse bilmiyor. Polis evde yaptığı parmak izi incelemesinin ardındın soygunu gerçekleştiren kişi veya kişileri bulabilmek için yoğun çaba sarfediyor.

D.B.Tercüman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber