Kantar şefi, devleti trilyonluk zarara uğrattı

Haber Giriş : 12 Şubat 2005 10:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat'ta bir şeker fabrikasında hayali alımlarla fabrikayı zarara uğratarak, 1 trilyon 400 milyon lirayı zimmetine geçiren ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kantar şefi, Ankara'da esrarlı sigara ve haplarla birlikte yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Tokat-Turhal Şeker fabrikasında kantar şefi olarak çalışan Mehmet S., fabrikaya 5 bin ton hayali pancar alımlarıyla 1 trilyon 400 milyon lirayı zimmetine geçirdi.

Hakkında soruşturma başlatılarak işten el çektirilen Mehmet S., çıkarıldığı mahkeme tarafından 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Mehmet S.'nin Ankara'da sahte kimlikle dolaştığı tespit edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'nin Bahçelievler Emek 7. Caddesi'ndeki bir benzin istasyonunda yaptığı operasyonda, Mehmet S. üzerinde esrarlı sigara ve bazı haplarla birlikte yakalandı. Mehmet S. ile birlikte yakalanan 3 kişi Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirildi. Kontrolün ardından şahıslar, sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber