10 Mart 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2010 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket Yetiş, Eskişehir il heyeti ve Meksika'nın Ankara Büyükelçisi Jaime Enrique Inocencio Garcia Amaral'ı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (11.30/14.30/16.00)

Türkiye-Kore İş Forumu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla İstanbul Çırağan Sarayı'nda yapılacak. (09.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kore İş Forumu'na katılacak. (12.00)

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile görüşecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Üçlü Danışma Kurulu toplantısına başkanlık yapacak. (14.00)

Devlet Bakanı Egemen Bağış, TBMM İnsan Hakları Komisyonu heyetine öğle yemeği verecek. (11.30)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gölbaşı İncek Mahallesi'nde yaptırılan sağlık ocağının açılışına katılacak. (10.00)

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Ankara'da Tuğla ve Kiremit Zirvesi'ne katılacak. (11.30)

DSP Genel Başkanı Masum Türker, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı genel merkez binasında ziyaret edecek. (13.00)

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde mayının patlaması sonucu şehit olan Onur Ayaydın'ın cenazesi, Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınacak namazın ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verilecek. (12.30)

S.S. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin Olağan Genel Kurulu, İzmir'de Tariş Zeytinyağı Üretim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. (11.30)

Birleşik Metal İş Sendikası, Alman merkezli bir şirketi protesto etmek için İzmir'de Almanya Konsolosluğu önünde eylem yapcak. (11.00)

Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Metin Öney ve yönetim kurulu, İzmir'de şehit ailelerini ziyaret edecek. (12.30)

Türk Eğitim Sen İzmir Şubeleri, 'Haklarımız için Büyük Ankara Yürüyüşü ve Mitingi' ile ilgili basın açıklaması yapacak. (12.30)

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) 2009'da üretim ve ihracatta gösterdikleri performansla ülke ekonomisine katkı sunan firmaları ödüllendirecek. (18.00)

Renault Truck, kamyonculara yeni TIR araçlarının lansmanını yaptı.

Bursa Harita ve Kadastro Mühendisleri, kentin kaçak bina çöplüğüne dönmemesi için yeni bir çalışma başlatıyor. Düzenlenecek basın toplantısı ile hisseli arsa satışlarının önünün alınması ve kaçak yapılaşmanın önlenmesi istenecek.

Kadın çiftçilerin daha nitelikli olması ve yeni ürünleri tanıması adına düzenlenen etkinlikler kapsamında Bursalı kadın çiftçiler, İl Tarım Müdürlüğü'nün organizasyonu ile yarışacak.

Sözde Ermeni soykırımı oylaması sırasında takındığı tutum nedeniyle Türkiye'nin tepkisini çeken ABD Başkanı Barack Obama, Osmanlı'dan bağımsızlığı getiren kanlı Yunan isyanını 'demokrasinin beşiğinde demokrasiyi yeniden temin etmek için verilen mücadele' olarak tanımladı.

AVRASYA FEED

Gürcistan Devlet Başkanı Mikhail Saakaşvili ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı Batum'da Türk Lisesi'nin yeni binasını birlikte açtı.

Anadolu Ateşi, Avrupa turnesine Ukrayna'nın başkenti Kiev'den başladı.

Ukrayna Dışişleri Bakanı, İstanbul'da gerçekleşen başkonsolosluk saldırısının iki ülke ilişkilerine gölge düşürmeyeceğini açıkladı.

SPOR

Galatasaray Divan Kurulu toplantısı yapılacak. (13.30)

Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında hava muhalefeti nedeniyle oynanamayan Kasımpaşa - Bursaspor ve Beşiktaş - İstanbul Büyükşehir Belediye maçları oynanacak. (16.00 / 20.00)

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor, hafta sonu Antalyaspor deplasmanına gidecek. Kırmızı beyazlı ekip, pazartesi günü başladığı bu maçın hazırlıklarına bugün de devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber