16 Mart 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mart 2010 09:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu ülkede yaşayan Türk vatandaşlarıyla bir araya gelecek. Gül, daha sonra Kamerun'a hareket edecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İngiltere temasları takip ediliyor.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, ziyaret edecek. (15.00)

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, TOBB'da düzenlenecek Deniz Ticaret Odaları Konsey toplantısına katılacak. (13.00)

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi ve Sincan Belediyesi tarafından ayrı ayrı "Çanakkale Zaferi" anma etkinlikleri düzenlenecek. (14.00/09.30/19.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara'da 9. Türkiye Uluslararası Petrol ve Gaz Konferansı ile bakanlık binasında gerçekleşecek Temiz Kömür Teknolojileri konferansına katılacak. (09.30/14.00)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Gazi Üniversitesi'nde 16 Mart öğretmen okullarının kuruluş yıldönümü etkinliklerine katılacak. Bakan Çubukçu daha sonra öğretmen okullarından gelen temsilcileri kabul edecek.(10.00/14.00)

Tarım Bakanı Mehdi Eker, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği binasının açılışına katılacak. (10.00)

Meclis'te MHP ve CHP grup toplantıları gerçekleşecek. (10.30/13.30)

Colin's Yönetim Kurulu üyeleri Şahin Eroğlu ile Yavuz Eroğlu ve Global Satış ve Pazarlama Direktörü Necati Özdoğan şirketin yatırımlarını ve gelecek hedeflerini basın toplantısıyla açıklayacaklar. (10.30)

Avrupa Birliği Komisyonu'nun Genişleme'den Sorumlu Komiseri Stefan Füle, TÜSİAD'ı ziyaret edecek. (15.45)

SOCAR & TURCAS AŞ ve PETKİM'İN 2009 yılı finansal sonuçları ve yeni logosu bilgilendirme toplantısıyla açıklanacak. (10.00)

Gençlere klasik müziği sevdirmek amacıyla 21 Mart'ta düzenlenecek 'Bosch Genç Klasikçiler Festivali' ile ilgili projede yer alan Fazıl Say'ın da katılacağı basın toplantısı yapılacak. (10.30)

Tayland'da muhalif 'Kırmızılılar'ın bugünkü gösterisi 'kanlı' olacak. Her bir göstericiden alınacak 10 cc kan hükümet binasının önüne dökülecek.

Irak'ın kuzeyindeki Halepçe kentinde dönemin Irak lideri Saddam Hüseyin'in talimatıyla gerçekleşen katliamın 22'inci yıl dönümünde kurbanlar törenle anılacak.

AVRASYA FEED

Bu yıl 8'incisi düzenlenecek Türkçe Olimpiyatları Moğolistan finaline katılan Türk Dil Kurumu Başkanı Şükrü Haluk Akalın, böylesine büyük bir organizasyonda yer almaktan gurur ve onur duyduğunu söyledi.

SPOR

Futbol Federasyonu hakem tarafından tatil edilen Diyarbakırspor - Bursaspor maçıyla ilgili kararını verecek. (16.00)

Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı idmanla sürdürecek. (11.00)

Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürecek. (11.00)

Gaziantepspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. (13.15)

Turkcell Süper Lig'in alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bugün başlıyor.

Beşiktaş'ta Divan Kurulu Yönetim Kurulu mazbatalarını alacak. (13.00)

Manchester United takımının efsanevi oyuncusu Andy Cole, Türkiye'den herhangi bir teklif gelmesi durumunda bunu düşünebileceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber