TRT genel müdürü, bir smaçör

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 19 Mart 2010 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İbrahim Şahin'le söyleşimizin dünkü bölümünde sürekli ayağını salladığını görünce ?Sinirlendiniz mi?? diye sormuştuk. Şahin, önce gülerek ?Sinirden değil, beni ne zaman kızdıracağınızı beklediğimden? demiş, sonra da sözlerine, ?Asıl sebebi akşama hazırlık. Birkaç saat sonra voleybol maçım var? diye devam etmişti. Gerçi Şahin'in voleybol oynadığını biliyorduk, ama dün Genelkurmay İkinci Başkanı ?TRT ajite ediyor? demiş; bugün kendi ağzından ?TSK'ya rest? manşeti çıkmış; birazdan TRT'den de Sorumlu Devlet Bakanı Bülent Arınç'la ani bir görüşme talebine icabet edecek bir bürokrat için bu voleybol disiplini bize biraz enteresan geldi, ?Biz de izlemeye gelelim? dedik.

Kalktık, 18.30'da Polis Akademisi'nin Anıttepe'deki spor salonuna gittik. Bir de gördük ki hobi olsun falan diye değil, karşımızda ciddi ciddi voleybol oynayan bir ekip var. Aralarında hâkimlerin, doktorların, müsteşarların, genel müdürlerin, bakanların, milletvekillerinin olduğu ve zamanla kendilerine ?Ak saçlılar? diyen bu grup 1984'ten beri her salı ve cuma burada voleybol oynuyor.

Kimler mi var? Mesela takımın kuruluşundan beri bulunanlar arasında Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Eski ANAP Genel Başkan Yardımcısı Galip Demirel, eski bürokratlardan Muzaffer Ecemiş...

TBMM Başkanlık Başmüşaviri Dr. Hüseyin Zayıfoğlu takımın hem koçu hem hakemi. TRT Türk'ün Genel Yayın Yönetmeni Ümit Sezgin hakemle en çok diyaloğa girenlerden. PTT Genel Müdürü Osman Tural en agresif oyuncu. Eski Türk-İş Genel Başkanı Salih Kılıç futbol tecrübesini sürekli ayak paslarında konuşturuyor.

Eski millilerden Remzi Altınok 72 yaşına rağmen sahanın yıldızı. İbrahim Şahin ise genellikle ön köşedeki 4 numara mevkiinde oynayan bir smaçör.

İbrahim Şahin genellikle ön köşedeki 4 numara mevkiinde oynayan bir smaçör. Hobi olsun diye değil, karşımızda ciddi ciddi voleybol oynayan bir ekip var.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber