Fransızca- Almanca mezunları gene açıkta kaldı

Haber Giriş : 15 Şubat 2005 00:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hergün siteyi onlarca kez tıklıyoruz. Sorunlarımızı paulaşmaya ve bizle ilgili yeni bir gelişme var mı onu öğrenmeye çalışıyoruz.

Öğretmen atamaları yapıldı. Aylardır, hatta yıllardır, umut içinde siteye koştuk hep... Güzel bir haber alamıyız diye.....

Biz Fransızca- Almanca öğretmenliği mezunları (40 kredi ing.sertf) 2 atamadır aldatılıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı kontenjanı biliyor ve bizim giremeyeceğimizi de tahmin ediyor ama bize başvuru hakkı tanıyor. İki defadır aynı şey oluyor. Size atama hakkı tanıdık diyorlar. Puanı 65'e çekersen bunun bir faydası olur mu? Olmaz. Bu atamalarda gördük. Tanınan hak hiç bir işe yaramadı.

Milli Eğitim Bakanlığı lütfen bizi kandırmaktan vaz geçsin. Bakan şirin görünecem diye bu tür ucuzluklara başvurulmöasının gereği yok. Bize sadece 10-15 kontenbjan ayırsalar bile bu yeterdi. En azından tavan puan alanlar sevinirdi.

neyse bu kezde olmadı. Umut ederek beklemenin ve yaşanan hayal kırıklığının nasıl bişey olduğunu Allah bunu bize yaşatanla da tattırsın.

Saygılar..sevgiler....

Haberi yazan: Zeynep.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber