Lise öğrencisi kalbine yenildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mart 2010 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Buca ilçesinde lise son sınıf öğrencisi Ali Keleş (19), kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. 10 yıl önce ailesiyle birlikte Ankara Polatlı'da geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen gencin vefatı, ailesini ve okul arkadaşlarını yasa boğdu.

Olay, 220/21 Sokak, 14 numarada meydana geldi. Buca Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Keleş, pazar günü olduğu için bir süre evde vakit geçirdikten sonra duşa girdi. Market işleten babasının yanına gitmek isteyen Keleş, dışarıda gördüğü arkadaşlarıyla sohbet etmeye başladı. Bu sırada aniden fenalaşarak yere düştü. Çağırılan cankurtaranla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan Ali Keleş, bütün müdahalelere rağmen kurtularılamayarak yaşamını kaybetti. Savcılığın talimatıyla otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Keleş'in, kalp krizi sebebiyle öldüğü belirlendi.

Ali Keleş'in cenazesi, Kuruçeşme semtindeki Hacı Bektaş-ı Veli Kültür ve Yardımlaşma Derneği Cemevi'ne götürüldü. Burada yapılan defin işlemlerinin ardından Yeni Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi. Gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Keleş'in okul arkadaşları, "O daha çok gençti. Paylaşacak çok güzel günlerimiz vardı." diyerek gözyaşı döktü.

Oğlunu kaybetmenin acısıyla sinir krizi geçiren babası Rıza Keleş ise yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Oğlunan 10 yıl önce de bir trafik kazasında ölümden döndüğünü anlatan Keleş, "O zaman araçta ben, annem, kızkardeşim ve oğlum Ali vardı. Aracımız takla atmış ve biz yaralı olarak kurtulmuştuk. Oğlumun hiçbir rahatsızlığı yoktu. Sapasağlam ve pırıl pırıl bir gençti. Herkes tarafından çok sevilirdi. Onu kaybettiğime inanamıyorum. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber