Emekli polisi otobüse almadı, şoförlere ceza yağdı iddiası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mart 2010 15:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'de emekli polis memurunun biletsiz binmek istediği halk otobüsünün şoförü ile yaptığı tartışma sonrası, trafik polislerinin onlarca özel halk otobüsü şoförüne ceza yazdığı ileri sürüldü. Trafikte durdurduğu özel halk otobüslerine koltuk sayısı nedeniyle ceza yazan polislere tepki olarak kontak kapatma eylemi yapılırken, yolcular isyan etti.

Olay, Seyyit Burhanettin Türbesi önünde bulunan otobüs duraklarında meydana geldi. Emekli polis memurunun otobüse biletsiz binmek istemesi üzerine tartışma çıktığı ileri sürüldü. Tartışma sonrası emekli memurun trafik ekiplerini arayarak durumu bildirdiği, daha sonra ekiplerin halk otobüsü şoförlerine koltuk sayılarının az olduğu gerekçesiyle ceza yağdırdığı ileri sürüldü.

Olaya tepki gösteren şoförler, otobüsleriyle yolu kapatarak eylem yaparken yolcular mağdur duruma düştü. Gitmeleri gereken yerlere ulaşamayan yolcular duruma tepki gösterirken, yol kapatma eylemi ise her iki taraf yetkililerinin görüşmesi ile sona erdi.

Halk otobüsü şoförleri, emekli polisin biletsiz binmesi sonucu olayların yaşandığını ileri sürerken, emniyet yetkilileri ise halk otobüsündeki eksiklikler nedeniyle ceza yazıldığını, söylenenlerin gerçek dışı olduğunu kaydetti.

NECATİ ÇİÇEK - MELİH KARAKOÇ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber