Başı okul parmaklıklarına sıkışan kız öğrenci, öldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mart 2010 13:09, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı İmrenler köyünde bir ilköğretim okulu öğrencisi başını okulun penceresindeki demir parmaklıklara kıstırıp hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 15.30 sıralarında İmrenler Köyü İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Ders bitiminde evine giden Fadime Yalçın(9) çantasını okulda unuttuğunu fark etti. Çantasını okuldan almak için okula dönen Fadime Yalçın, okulun kapandığını gördü. Nöbetçi öğrenciden okulun anahtarını alan Fadime, kapıyı anahtarla açmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Fadime okula pencereden girmek istedi fakat başını okul penceresindeki parmaklıklara kıstırdı. O anda oradan geçmekte olan okul arkadaşlarından Zeliha ve Aslıhan Akkaya da (9) Fadime'nin okul penceresindeki parmaklıklara başını kıstırdığını söyleyerek köyden yardım istediler.

Yardıma koşan köy halkı minik Fadime Yalçın'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri konuyla ilgili araştırma başlattı.

Durumu öğrenen anne anne Cemile Yalçın sinir krizi geçirirken, baba Ali Yalçın'ın da köyde olmadığı koyunlarını otlatmak için köy dışında olduğu belirtildi.

Öte yandan öğrenci velileri okulun köy dışında olmasından dolayı rahatsız olduklarını belirterek, çocuklarını takip edemediklerini bildirdi ve bu duruma acilen bir çözüm üretilmesini talep etti. Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Akar da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

KAMİL AKYOL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber