Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Nisan 2010 09:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, saat 11.00'de İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve beraberindeki heyeti, saat 14.45'te Azerbaycan Devlet Sekreteri ve Milli Güvenlik Kurulu Sekreteri Ramiz Mehdiyev'i divan salonunda, saat 15.30'da ise İslam Konferansı Örgütü (İKÖ) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nu makamında kabul edecek.

Saat 10.30'da toplanacak olan TBMM Milli Eğitim Komisyonu, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kanunu'nda değişiklik öngören teklifi görüşecek.

TBMM Tarım ve Orman Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, Kara Avcılığı Kanunu ve bazı kanunlarda değişiklik öngören tasarıyı görüşücek.

Saat 13.00'te toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, Türk-Alman Üniversitesi kurulmasına ilişkin tasarı üzerindeki görüşmelerin tamamlanmasının ardından seçimlere ilişkin bazı kanunlarında değişiklik öngören kanun teklifi görüşülecek.

TBMM Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu, saat 14.00'te toplanarak, sağlık alanındaki bazı işbirliği anlaşmalarına ilişkin tasarıyı ele alacak.

Saat 14.00'te toplanacak olan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Karayolları Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkındaki Kanun tasarısı ile teklifini görüşecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber