2 Nisan 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Nisan 2010 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Pakistan temaslarının son gününde Lahor kentinde, ülkenin önde gelen kanaat önderleri ve medya temsilcileriyle çalışma kahvaltısında bir araya gelecek. Bugün Türkiye'ye dönecek olan Gül, Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı yapacak. Cumhurbaşkanı Gül, Anayasa değişikliği konusunda TBMM Başkanı Şahin ile bir araya gelecek. (15.00/18.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK toplantısına katılacak. Erdoğan, ayrıca genel merkezde İKÖ Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu ile Yeşiller Partisi Eş Başkanı ve Almanya Federal Meclis Üyesi Claudia Roth'u kabul edecek. (11.00/14.00/14.30)

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin il kongresine katılmak üzere Van'a gidecek.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner, Yargıtay 11. Ceza Dairesi'nde yargılanacak. (09.00)

Albay Temizöz'ün de yargılandığı faili meçhul davasına Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupa Parlamentosu Liberal Demokratlar Grubu üyeleri ile Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelecek. (13.45)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti eski Milletvekili Fahri Keskin tarafından Eskişehir'in Sivirihisar ilçesinde yaptırılan Anadolu Öğretmen lisesi'nin açılışını yapacak. (15.00)

Uşak'ın Eşme ilçesinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Umut Balık, toprağa verilecek.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir Valiliği'ni ziyaret edecek. Menemen Atıksu Arıtma Tesisinin açılışını da yapacak olan Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (09.30/10.30/14.00)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Adana'da okul açılışlarına katılacak.

Turkcell Global Bilgi Diyarbakır Çağrı Merkezi'nde basın toplantısı düzenlenecek. Toplantıya Diyarbakır Valisi H. Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Ticaret Odası Başkanı M. Galip Ensarioğlu, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv de katılacak. (10.00)

5. Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Toplantısı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. Programa, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet'in de katılması bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul 5. Lale Festivali'nin açılışını yapacak. (14.00)

AVRASYA FEED

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-moon, Orta Asya ülkelerini kapsayan ilk resmi ziyaretini bugün Türkmenistan'dan başlıyor.

Kazakistan'da düzenlenen uluslar arası tekstil fuarında Türk ürünleri boy gösterdi.

Özbekistan'da düzenlenen 'Geçmiş Zamana Yolculuk' konulu resim sergisi, sanatseverlerin yoğun ilgisini çekti. Sergiyi Türkiye'nin Taşkent Büyükelçisi Mehmet Sertaç Sönmezay da gezdi.

SPOR

Turkcell Süper Lig'in 28. hafta açılış maçında Beşiktaş başkent deplasmanında Ankaragücü ile karşılaşacak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber