Örnek öğrenci

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Nisan 2010 14:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA'da lise öğrencisi 17 yaşındaki Gökhan Kırpıcı, sokakta bulduğu çanta içerisindeki 7 bin 500 TL'yi sahibine verilmek üzere Merinos Polis Merkezi'ne teslim etti.

Merkez Osmangazi İlçesi Sırameşeler Mahallesi'nde arkadaşlarıyla top oynadıktan sonra evine giderken yerde bir el çantası bulan Hürriyet Meslek lisesi öğrencisi Gökhan Kırpıcı, çantayı açtığında içerisinde evraklar ve çok miktarda para gördü. Hemen Merinos Polis Merkezi'ne giden Kırpıcı, içerisinde 7 bin 500 TL bulunan çantayı polislere teslim etti. Çantanın sahibine verilmesini isteyen Kırpıcı, parayı kaybeden kişinin sıkıntı içinde olduğuna inandığını kaydederek, ?Eve dönerken istemeyerek çantanın üzerine bastım. Daha sonra içini açtığımda fazla miktarda para ve evrak gördüm. Her vatandaş gibi ben de görevimi yaptım, çantayı polise teslim ettim? dedi.

Çanta sahibi İ.Ö.'nün daha önce polise başvurarak kayıp ihbarı yaptığı anlaşıldı. Merinos Polis Merkezi görevlileri, çanta içinden nufus cüzdanı da çıktığı için paranın gerçek sahibine teslim edileceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber