14 Nisan 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2010 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Umman'daki, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da ABD'deki temaslarını tamamlayarak yurda dönecek.

Meclis Başkanlık Divanı, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in başkanlığında toplanacak. (10.30)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, bakanlık çalıştayına katılacak. (10.00)

Active Academy tarafından düzenlenen Sermaye Piyasaları Zirvesi'nin açılışını Başbakan Yardımcısı Ali Babacan yapacak.

'Sermaye Piyasaları Yoluyla Ekonomik Büyüme' konusunun ele alınacağı zirveye, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanı Hüseyin Erkan ve Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray da katılacak.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, İstanbul'da kutlu doğum haftası programına katılacak.

DTP eski Genel Başkanı Ahmet Türk, tedavisinin ardından taburcu olacak.

SGK Başkanı M. Emin Zararsız, basın mensupları ile bir araya gelecek. (09.30)

Peygamber Efendimiz'in (SAS) doğumu nedeniyle kutlanan Kutlu Doğam Haftası çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. İzmir, Sivas ve Trabzon'da müftülüklerce organize edilen etkinliklerin açılışı yapılacak.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Polonya devlet erkanının geçirdiği vahim kaza üzerine Türkiye'de yaşayan Polonyalı Türk vatandaşlarına taziye ziyaretinde bulunacak. (11.00)

Trabzon'da Meydan Parkı'nda kitap standı ve 'Kutlu Doğum Aşı' ikramı ile başlayacak etkinliklerde, Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır'ın konuşmacı olarak katılacağı 'Kur'an ve Hidayet' konulu konferans İl Müftülüğü'nde gerçekleştirilecek. (11.00-14.00-13.30)

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, TRT 32. Uluslararası Çocuk Şenliği ile ilgili basın toplantısı yapacak. (11.00)

Barış ve Demokrasi Partisi İzmir İl Başkanlığı, partilerine yönelik demokratik baskılar olduğunu savunarak, bir eylem düzenleyecek. (12.30)

Türk Telekom Doğu 1. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Tunceli, Van ve çevre illerinde gerçekleştirilen yatırımlar, düzenlenecek toplantı ile ele alınacak. Polat Otel'de düzenlenecek toplantıya, Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, Türk Telekom Hukuk Başkanı Mehmet Kömürcü ve Türk Telekom Doğu 1. Bölge Müdürü Ergin Bektaş katılacak.(13.30)

Atatürk Üniversitesi'nde Yükseköğretim Günleri programı düzenlenecek. (10.30)

Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin ikinci büyük kenti olan fakat yapılacak olan yatırımlarda sürekli arazi tahsisi sıkıntısı yaşanan Sivas'ta, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait 38 dönümlük atıl araziyi eğitime kazandıracak.

Ağrı'nın Patnos ilçesinin düşman işgalinden kurtarılışının 92. yıldönümü törenlerle kutlanacak.

AVRASYA FEED

Özbekistan'da bu yıl 15.'si düzenlenen ve 150'ye yakın firmanın iştirak ettiği Sağlık Fuarı, Özbekistan Sağlık Bakanı Edham İkramov'un da katılacağı bir törenle açılacak. Taşkent

Türkmenistan'da 1. Uluslararası Doğalgaz Kongresi bugün düzenliyor. Kongreye, birçok ülkeden temsilci katılacak. Aşkabat

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile Trabzonspor yarı final rövanş maçında karşı karşıya gelecek. (20.00)

U19 Milli Takımı, 2009-2010 U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur 4. Grup'taki ilk maçında Azerbaycan ile karşılaşacak. (16.00)

Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Bisiklet Turu'na devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber