Belediye memuru.polisin silahından çıkan kaza kurşunuyla öldü

Haber Giriş : 18 Şubat 2005 13:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'in Mahmudiye İlçesi'nde belediye memuru olan bir restoran sahibi, polis memurunun silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Çifteler Belediyesi'nde memur olarak çalışan ve Sakarılıca mevkiinde bir restoranın ortağı olduğu öğrenilen evli ve 3 çocuk babası Seydi Battal Özcan (43) ile garson Kadir Değer, hesabı ödemeden otomobiliyle kaçan Musa Özüdoğru'yu 26 ZC 032 plakalı araçla takip etmeye başladı. Bu sırada Özüdoğru, kendisinin restoranda gasp edildiğini iddia ederek, Özcan'ın kullandığı otomobilin plakasını polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Mahmudiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe girişindeki kavşakta tedbir aldı.

Plakası bildirilen aracın geldiğini gören ekipler, otomobili durdurarak sürücü Özcan ve Değer'in aşağı inmelerini istedi. Garson Değer aşağıya inerek ekip otosuna doğru koşmaya başlayınca, polis havaya 1 el uyarı ateşi açtı. Ancak bu sırada ekip otosundan inmek isterken ayağı takılan polis memuru Hüseyin Duman'ın elindeki silah ateş aldı. Silahtan çıkan 2 kurşun, otomobilde bulunan belediye memuru Özcan'ın boynuna ve koltuk altına isabet etti. Özcan, vücuduna isabet eden kaza kurşunuyla olay yerinde can verdi. Öte yandan hayatını kaybeden Özcan'ın kardeşinin de Kütahya'nın Emet İlçesi'nde polis memuru olduğu öğrenildi. Polis Duman, olaydan sonra gözaltına alınırken, şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber