Aycell'in abone sayısı ?Kurumsal Abonelik' ile bir milyonu aştı

Haber Giriş : 15 Temmuz 2003 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aycell'in abone sayısı ?Kurumsal Abonelik' ile bir milyonu aştı

Aycell, başlattığı ?kurumsal abonelik' çalışmaları kapsamında bugüne kadar TBMM, Milli Eğitim, İçişleri ve Sağlık bakanlıkları başta olmak üzere 40'ı aşkın kamu kuruluşunu 10 yıl süreyle aboneleri arasına kattı.

Çok avantajlı fiyatların sunulduğu kurumsal abonelik kapsamında söz konusu kuruluşlarda çalışan 500 bin personel Aycell abonesi olurken, en büyük katılım 200 bin abone ile Emniyet Genel Müdürlüğü personelinden sağlandı. Aycell'in toplam abone sayısı da 1 milyon 70 bine ulaştı.

Personel sayısı 50?250 bin arasında bulunan kurumlar için özel tarifeler geliştiren Aycell, kamu ve özel kurumların kurumsal abonelik talepleri doğrultusunda özel hizmet ve servisler de uyguluyor. Aycell Genel Müdürü Cahit Paksoy, yaklaşık 5 milyon abonelik bir anlaşmayı kurumsal anlamda yakalamış durumda olduklarını belirterek, ?50 günlük sürede 500 bin abone yaptık.? dedi. Son günlerde basında ?200 bin adet telefon olayı'nın yer aldığını hatırlatan Paksoy, kurumlarla yaptıkları anlaşmalarda onlara promosyon anlamında cep telefonu verdiklerini ifade ederek, ?Yaptığımız abonelik sayısının yaklaşık yüzde 1?5'i arasında onlara promosyon amaçlı cep telefonu veriyoruz. Bunun için de piyasadan 200 bin adet telefon satın aldık. Bu bitmeyecek. İlave 200?300 bin adet yeniden telefon alacağız.? dedi ve şunu ekledi: ?GSM operatörüyüm, müşterilerime cep telefonu hediye etmeyeyim de ne hediye edeyim??

İlk özel sektör abonesi Denizbank

Bu arada Aycell, başlattığı ?kurumsal abone'' kampanyası çerçevesinde Denizbank'ı aboneleri arasına dahil etti. Böylece Aycell, ilk kez bir özel sektör kuruluşunu kurumsal aboneleri arasına katmış oldu. Personel sayısı 3 bin 500 olan Denizbank'ı aboneleri arasına dahil eden Aycell, bu sözleşme sonucunda kişi başına vereceği iki hat ile toplam 7 bin kişilik bir abone potansiyeline ulaşacak. Aycell ve Denizbank arasındaki kurumsal abonelik sözleşmesi dün imzalandı.

Aria-Aycell 2004'te 2. olacak

Öte yandan Aycell Genel Müdürü Paksoy, Aycell?Aria birlikteliğinin ağustos sonundan itibaren Türkiye'deki en geniş kapsama alanına sahip olacağını belirterek, ?2004 yılında Aycell?Aria kesinlikle iki numara. 2004'ün Mayıs ayında da muhtemelen iki şirketin abone sayısı 6 milyon olacak.? şeklinde konuştu. Paksoy, Aycell ve Aria'nın toplam abone sayısının şu anda 2,7 milyon olduğunu da bildirdi. Paksoy ayrıca, Aria'yla olan birleşmenin hukuki yönünün 15 gün içerisinde tamamlanacağını da kaydetti.
Zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber