Protokol ve öğrenciler sıcaktan baygınlık geçirdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2010 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının yapıldığı tören alanında, okulların gösterisi sırasında, sıcak hava nedeniyle baygınlık geçiren İl Milli Eğitim Müdürü, Gençlik ve Spor İl Müdürü ile stat amiri hastaneye kaldırıldı. Gösterilerde bazı öğrenciler sıcak hava nedeniyle rahatsızlandı.

Antakya Atatürk Stadı'ndaki törende, İl Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç'in konuşmasının ve okulların yaptığı geçit törenin ardından yapılan gösteriler sırasında önce stat amiri Ahmet Serin fenalaştı. Ambulansa alınarak ilk müdahalesi yapılan Serin, Antakya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Serin'in ardından Milli Eğitim Müdürü Genç, daha sonra da Gençlik Spor İl Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu baygınlık geçirdi. Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İl Sağlık Müdürü Bayram Kerkez, Genç ve Tütüncüoğlu'na olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.

Daha sonra statta bulunan ambulansla hastaneye kaldırılan Genç ve Tütüncüoğlu'nun, sıcak havanın etkisiyle tansiyonlarının düştüğü ve bu nedenle fenalaştıkları belirtildi.

Genç, Tütüncüoğlu ve Serin'i hastanede ziyaret Belediye Başkanı Savaş, ''Müdürlerimiz ve stat amirimiz, günlerdir, 23 Nisan Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının en güzel şekilde yapılması için büyük bir fedakarlık göstererek çalıştı. Aşırı yorgunluk ve stresin üzerine bir de sıcak eklenince iki müdürümüz, stat amirimiz ve gösteri sunan bazı öğrenciler baygınlık geçirdi. Ancak, müdürlerimizin ve fenalaşan öğrencilerimiz durumları çok iyi'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber