Avukatlara silahlı saldırı hazırlığı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2010 12:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da 2 kişi, Antalya Barosu'na kayıtlı 2 avukata silahlı saldırı hazırlığında oldukları iddiasıyla gözaltına alındı.

- Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 2 ay önce cezaevinden çıkan Mehmet S'nin 2 avukata silahlı saldırı hazırlığında olduğu bilgisini aldı.

Zanlıyı teknik ve fiziki takibe alan ekipler, Mehmet S. ile kent dışından otobüsle Antalya'ya geldiği belirlenen Hakan Y'yi Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden çıktıkları sırada yakaladı.

Zanlıların üzerinde el yapımı 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde sorgulanan zanlılardan Mehmet S'nin susma hakkını kullandığı, Hakan Y'nin tabancaların kendisine dedesinden hatıra olduğunu söylediği öğrenildi.

Mehmet S'nin yaklaşık 3 yıl önce Manavgat'ta birlikte otel işlettikleri ortağıyla mahkemelik oldukları ve ortağının avukatlığını yapan Antalya Barosu avukatları N.M.G. ve M.H'yi tehdit ettiği ve avukatlara silahlı saldırı hazırlığında olduğu iddiasıyla mahkum olduğu öğrenildi.

Birçok suçtan sabıkalı olduğu öğrenilen Mehmet S'nin cezaevinden yaklaşık 2 ay önce çıktığı, ''Yarım kalan işimi tamamlamaya gidiyorum'' diyerek bir süre önce Antalya'ya geldiği öne sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber